Desperat husmor gift i fodboldfrue-design

fredag d. 3. juni 2016 kl: 12. 25 Af: Ritzau Fokus
 

Victoria Beckham var dybt involveret i tilblivelsen af Eva Longorias brudekjole, selv om designeren normalt slet ikke gør sig i den slags.

Bryllupsklokkerne ringede i slutningen af maj for “Desperate Housewifes”-skuespillerinden Eva Longoria, og med i bryllupsforberedelserne spillede fodboldfrue og designer Victoria Beckham en kæmpe rolle. Det fortæller den nygifte skuespillerinde til E! News.

– Victoria gjorde alting. Hun var virkelig involveret i at skabe min kjole, fordi hun ville have den til at blive til, hvad jeg ville have, forklarer den 41-årige skuespillerinde på den røde løber til premieren på hendes nye film “Lowriders”.

– Victoria ville have, at det skulle være perfekt. Hun var sådan: “Jeg laver ikke bryllupskjoler”, og jeg var sådan: “Jeg vil ikke have en bryllupskjole. Jeg vil have en simpel, elegant, smuk kjole”, og jeg kunne ikke tænke på nogen, der kunne gøre det bedre end Victoria, tilføjede Longoria, der blev gift med kæresten Jose Antonio Baston.

Uvist hvad fremtiden venter

Netop hjemvendt fra bryllupsrejsen, der gik til Hong Kong, Cambodia og Thailand, er det dog endnu for tidligt at sige, hvad fremtiden for parret venter.

Megastjerne KOMMER til royalt bryllup

Da skuespillerinden blev spurgt ind til, om hun så sig selv få børn i den nærmeste fremtid lød svaret:

– Hvem ved! Én ting ad gangen. Jeg har tre smukke stedbørn, som bare er fantastiske. De var en del af brylluppet, så det var helt specielt.

Eva Longoria har tidligere været gift med basketballspilleren Tony Parker fra 2007-2011. Inden da var hun gift med skuespilleren Tyler Christopher fra 2002-2004.

Kryddersild og fodboldhelt fejrer 18 års bryllupsdag

Se et billede af skuespillerindens bryllupskjole på hendes Instagram-profil her:

Thank you @hellomaguk for the photo! So excited for you all to see! This was the wedding dress I dreamed of! Thank u @victoriabeckham for having the best vision for my dress! Love you! ❤️

A photo posted by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu