Destiny’s Child-stjerne anholdt

fredag d. 3. juni 2016 kl: 18. 00 Af: Ritzau Fokus
De tre sangerinder Kelly Rowland, Michelle Williams og Beyonce Knowles endte med at udgøre den trio, som blev kendt som Destiny's Child.
De tre sangerinder Kelly Rowland, Michelle Williams og Beyonce Knowles endte med at udgøre den trio, som blev kendt som Destiny's Child. Foto: Tina Fineberg/AP
 

Et tidligere medlem af sanggruppen Destiny’s Child er blevet anholdt for stofbesiddelse og for at være fuld i det offentlige rum.

I slutningen af 1990’erne var det svært at undgå musikken fra den amerikanske popgruppe Destiny’s Child, så snart man tændte radioen.

Den populære trio, der blandt andre bestod af sangerinden Beyoncé, var på toppen af flere internationale hitlister med numre som “Say My Name”.

Sangerinde arresteret

Nu har et af gruppens tidligere medlemmer imidlertid rodet sig ud i nogle problemer, der langt fra involverer musik.

Ifølge det amerikanske medie E! Magazine er sangerinden Farrah Franklin blevet arresteret i delstaten Georgia, efter at hun blandt andet var i besiddelse af narkotika.

Farrah Franklin var en del af Destiny’s Child fra 1999 og seks måneder frem, hvor hun blandt andet kunne ses i musikvideoen til hitsangen “Jumpin’ Jumpin”.

Destiny's Child genforenet

Tidligere anholdt

Det er dog langt fra første gang, at 35-årige Farrah Franklin har haft problemer med lovens lange arm. For blot to år siden blev sangerinden ifølge The Daily Mail også anholdt for at forstyrre den offentlige orden.

Efter bruddet med popgruppen forsøgte Farrah Franklin i flere år at starte en solokarriere, og i 2015 udgav hun singlen “Magic & Make Up”.

Dagens fødselar: Beyoncé Knowles

Siden Destiny’s Child blev opløst i 2005 har flere af stjernerne derfra fået etableret sig som solister, og senest har sangerinden Beyoncé udgivet det anmelderroste album “Lemonade”.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu