Det danske svar på Robert Downey Jr.

onsdag d. 7. november 2001 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

DR havde i tirsdagens udgave af 19Direkte det store skuespillertalent, Robert Hansen i studiet. Robert Hansen er blevet taget for at have narko på sig, og politiet har givet ham en bøde på 600 kr. for at være et fjols.

De unges idol fortalte i studiet, at han havde taget narko for at prøve grænser af, og fordi det havde været en hektisk sommer med meget arbejde. Robert Hansen håber ikke, at det ødelægger hans karriere, at pressen nu giver ham negativ omtale. Her på redaktionen er holdningen, at det ikke er pressen, men Robert Hansen selv der er skyld i, at hans karriere er på vej ned ad bakke.

Alex Vargas spiller på Plænen i Tivoli for første gang Joachim og Marie afslører: Dette rørte os virkelig

Robert Hansen er bedst kendt som sin rolle som Viktor i ungdomsfilmene “Anja og Viktor” og “Kærlighed ved første hik”. Derudover lavede han fremragende sommerfjernsyn på DR i programmet “Sommer Summarum”.

Robert Hansen har undskyldt overfor offentligheden, at han har begået en brøler. Men i lang tid benægtede han at kende noget til sagen, og det gør hans undskyldning utroværdig. Lad os håbe, at den 22-årige skuespiller fra nu af holder sin sti ren. Så kan det være, at han får en rolle i “Ally McBeal”. Serien har haft en anden Robert med, der også havde for meget pudder i næsen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu