Det er ikke Jacksons børn

mandag d. 26. januar 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Debbie Brown er i gang med at trække tæppet helt væk under fødderne på Michael Jackson. Først meddelte hun, at hun vil gå rettens vej, for at få den fulde forældremyndighed over parrets to børn. Derefter afslører hun nu, at Michael slet ikke er far til børnene. De er nemlig født efter en kunstig befrugtning og faren er derfor ukendt. Debbie har gode kort på hånden, da hun har et vidneudsagn fra lægen Hal C. Dancer, der bekræfter, at han udførte de kunstige befrugtninger.

Michael har hele tiden sagt, at han var den rigtige far til børnene, men det afviser Debbie. Hun forklarer, at de i 1996 indgik en aftale om, at hun skulle føde børnene til ham. De blev gift samme år, men det var udelukkende for, at Michael kunne få forældremyndigheden over børnene.

Så sluttede danse-festen for Mie

Det har været en ganske indbringende forretning for Debbi at være rugemor. Michael betalte hende nemlig 80 millioner kroner for at føde de to børn. Desuden har han købt hende et hus og betaler hende en halv million kroner i måneden i underholdningsbidrag.

Del din kommentar

Forsiden lige nu