Det er mors skyld

onsdag d. 13. juni 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Som en stor del af verdens befolkning i øvrigt, har også skuespillerinden Jamie Lee Curtis fulgt med i sagen om Paris Hiltons fængselsophold, og hun er slet ikke i tvivl om, hvem der bærer skylden for den blonde hotelarvings problemer. Skylden er Kathy Hiltons.

Kathy Hilton har nemlig forsømt at give sin datter en ordentlig opdragelse og gode moralske værdier, skriver Jamie Lee Curtis i en blog for internetavisen Huffington Post.

“Det gjorde ondt at se på. En ung pige, som ligefrem tiggede sin mor, den person som skulle have hjulpet hende hvad der er rigtigt og forkert, om at hjælpe hende og lære hende hvordan man skal leve. Men det var lidt for sent,” skriver Jamie om Paris, og hun går videre og henviser til to unavngivne Hollywoodstjerner (som der ikke skal megen fantasi til at gætte navnene på), om hvem hun skriver:

Bedårende hertuginde tog kegler på stadion

“Den triste vej, som tre af de mest populære unge kvinder i Hollywood er slået ind på, er endt i fængsel, på afvænningsklinik og med mentale problemer. Jeg håber, deres mødre er bekymrede og spørger sig selv, hvad de kunne have gjort anderledes. For den sags skyld bør hele vort samfund stille sig selv det spørgsmål.”

Del din kommentar

Forsiden lige nu