Det er smukt på Bornholm: Emil Thorup på Danmarks-turne

fredag d. 30. januar 2015 kl: 10. 55 Af: Ritzau Fokus
 
Emil Thorup rejste torsdag mere end 2000 kilometer rundt i Danmark.

Emil Thorup rejste torsdag mere end 2000 kilometer rundt i Danmark. Foto: /free

Tv-værten Emil Thorup tog torsdag turen fra København til Bornholm, fra Bornholm til Aalborg og fra Aalborg tilbage til København.

Godt nok er Danmark et lille land, men det er stadig noget af en tur, han var på.

Kendisfirkløver kommer kvinder til undsætning

Tv-værten Emil Thorup rejste nemlig nærmest hele Danmark rundt torsdag, hvor han både var i København, på Bornholm og i Aalborg.

– Fair nok Aalborg. Tak for at lave alt klar og holde åbent for mig, efter jeg har rejst 1700 kilometer i Danmark på én dag. Og jeg skal køre til København om lidt, skriver den blonde DR-vært på sin Instagram-profil om et billede af en bakke sushi, som han erhvervede sig i netop Aalborg.

Det er uvist, hvad den karismatiske tv-personlighed lavede i det nordjyske, men tidligere på dagen var han på Bornholm for at se på en grund, hvor der skal opføres et hus, som Thorup selv har designet.

– Her opfører Annette Heick et hus, jeg har tegnet! Der er smukt på Bornholm, skriver han således om et billede, der forestiller den bornholmske grund.

Selve rejsen til Bornholm var dog ikke en lige så smuk oplevelse for Thorup. Han var nemlig ikke helt vild med det lille propelfly, som tog ham hele vejen fra det sjællandske og over på Danmarks dejligste ferieø.

Først røg kørekortet: Nu mister Emil Thorup også bilen

– Jeg er på et yderst turbulent bornholmerfly, og jeg er ikke tilfreds med manglen af vodka-danskvand på ruten, skrev den 31-årige kendis således om sin tur over Østersøen.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu