Det er synd for Britney

tirsdag d. 5. juni 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears mange fans såvel som journalister verden over fulgte med undren og bekymring sangerindens nedtur og indlæggelse på afvænningsklinikken Promises tidligere på året. Medierne var fulde af snart den ene, snart den anden historie om Britneys eskapader, og det var ikke til at undgå at blive konfronteret med i hvert fald nogle af de mange historier.

Modeboss sælger hus til kendt rapper

De kendte fulgte skam også med, og sangerinden og skuespillerinden Hilary Duff føler med sin ældre kollega. Duff hævder, at det da var aldeles uundgåeligt, at Britney til sidst ville bryde sammen under presset, og derfor måtte det gå, som det gjorde, udtaler hun.

“Jeg har ondt af hende. Jeg har mødt hende nogle gange, og hun er vældig sød, flittig og talentfuld. Men det må være meget svært at være Britney Spears. Siden hun var meget ung har hun fået besked på, hvad hun skulle gøre. Hun er ikke nogen dårlig mor, hun er bare førstegangs-mor – og fordi hun er berømt, forventer folk, at hun aldrig begår fejl. Det pres hun er under, ville da få enhver ned med nakken. Folk bør lade hende være i fred,” udtaler den 19-årige skuespillerinde.

Del din kommentar

Forsiden lige nu