Det sker der med dronningens mange buketter

søndag d. 9. september 2018 kl: 17. 19 Af: Ritzau Fokus

På sit sommertogt rundt om i landet bliver dronning Margrethe ofte modtaget med blomster. Dem nyder hun synet af bagefter på Kongeskibet Dannebrog.

Det er en ganske udbredt tradition, at dronning Margrethe får overrakt en buket blomster, når hun besøger virksomheder, museer og kulturinstitutioner rundt om i landet.

Og også i år, hvor dronningen lige nu er på sommertogt i kommunerne Silkeborg og Svendborg, er der bundet farverige buketter, som hun kan tage med hjem efter endt arbejde.

De mange blomsterbuketter ender således på Kongeskibet Dannebrog, og da dronningen mandag aften holdt reception på skibet i Silkeborg for kommunens byrådsmedlemmer og deres ægtefæller, var der pyntet op til den helt store guldmedalje.

Det viser kongehuset på dets Instagramprofil.

Her kan man se op til flere blomsterbuketter, der pryder værelserne på skibet.

Tirsdag fortsætter dronning Margrethe sit besøg i Silkeborg. Onsdag er der hviledag, før det torsdag og fredag er Svendborgs tur til at få besøg af regenten.

Traditionen med de årlige sommertogter med Kongeskibet Dannebrog går helt tilbage til kong Christian X.

Afsløringen om prinsesse ændrer alt

Se billederne fra Kongeskibet Danmark her:

Majestæten inviterede inden for: Flere fik sagt mange tak

I løbet af et sommertogt modtager H.M. Dronningen mange blomsterbuketter og alle bliver efterfølgende stillet frem på Kongeskibet Dannebrog. Således kunne Hendes Majestæts gæster ved aftenens reception nyde de mange blomster. 📸 Kongehuset ©️

A post shared by DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) on


Del din kommentar

Forsiden lige nu