Det var kærlighed ved første blik

søndag d. 4. februar 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Da Tom Cruise og Katie Holmes sprang ud som par spekulerede mange over, om deres forhold mon var et medie-stunt, som skulle skaffe parret mere opmærksomhed, men det er der slet ikke tale om, afslører 28-årige Holmes.

Dronningen får besøg af Big Brother-kongen

Tværtimod var det kærlighed ved første blik, da hun og Tom mødtes for at diskutere et fælles filmprojekt. “Jeg faldt for ham det øjeblik, vi første gang hilste på hinanden,” afslører Holmes, som også fortæller om parrets første date.

“Det var i Los Angeles, og det var første gang, jeg kørte på motorcykel. Vi var på stranden, og det var helt fantastisk,” udtaler Holmes, som er mere end tilfreds med sit nye liv som hustru og mor. Tom og Katie er forældre til datteren Suri, og fra ægteskabet med Nicole Kidman har Tom adoptivbørnene Connor og Isabella.

“Jeg har en mand og børn, som jeg forguder. Jeg har en karriere, som jeg elsker. Jeg er så taknemmelig,” siger en strålende glad Katie og tilføjer, “Tom får mig til at føle mig som verdens smukkeste kvinde, og sådan har det været siden vi mødtes. Jeg elsker at være sammen med ham og kunne kalde ham min mand.”

Del din kommentar

Forsiden lige nu