Det var min beslutning

søndag d. 4. marts 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

David Beckham er godt klar over rygterne: At det i virkeligheden er Victoria, der vil flytte til Los Angeles, at familien nyder mediernes søgelys, og at filmbyen er den virkelige grund til, at de ny rykker teltpælene op og forlader Europa.

Xander: -Jeg har rystet det hårde af mig

Men skal man tro manden selv, har rygterne ikke noget på sig. “Det var absolut min afgørelse at tage til L.A. Victoria kender mig så godt at hun bare sagde; ‘Hvis det er det, du vil, så tager vi afsted’. Sådan har hun altid været. Hun vil det bedste for mig og familien,” siger David, som også blankt afviser, at familien er vilde med den glamourøse side af filmbyen.

“Folk har den opfattelse at vi elsker den røde løber og festerne og søgelyset, men det gør vi faktisk slet ikke. I årenes løb er vi blevet sat mere og mere på en piedestal, men det har ikke nødvendigvis været skidt, for min familie og jeg har da haft nogle fantastiske oplevelser,” udtaler fodboldspilleren, som altså stadig er den, der har bukserne på i den lille familie – hvad medierne så end påstår!

Del din kommentar

Forsiden lige nu