Detektiv: Whitney Houston blev myrdet

fredag d. 28. december 2012 kl: 12. 18 Af: Kendte.dk NY
 

En privatdetektiv påstår at han kan bevise at narko gangstere slog Whitney Houston ihjel

 

 

Detektiv påstår han kan bevise at Whitney blev dræbt. - Foto: The Sun

Detektiv påstår han kan bevise at Whitney Houston blev dræbt. – Foto: The Sun

 

 

Detektiv påstår han kan bevise at Whitney Houston blev dræbt
Da den verdenskendte sangerinde Whitney Houston for ca. 10 måneder siden blev fundet død i et badekar den 11. februar 2012 kun 48 år gammel, var de fleste overbevist om, at hun var druknet i sit badekar på grund af beruselse kombineret med stofmisbrug.

Whitney Houstons mand: Hun ødelagde mig

 

Men nu påstår den amerikanske detektiv Paul Huebl, at han har beviser for, at Whitney Houston blev myrdet af to narko-håndlangere, der var blevet sendt over til Whitney Houston for at indkassere en stor narko-gæld.


Læs også: Whitney Houstons eks Bobby Brown indlagt på afvænningsklinik

 

Mordere fanget på overvågningskamera
Detektiven Paul Huebl påstår oven i købet, at han har diverse klip fra overvågnings-kameraer, der kan bevise hans påstand. Huebl hævder, at Whitney Houston på tidspunktet for sin død skyldte farlige narko-pushere ca. 6. millioner kroner. Og det var grunden til, at narko-bossen sendte to af sine folk hen til Whitney for at indkassere gælden.

 

Den nye påstand om, at Whitney Houston blev myrdet, bliver fremført i en stor artikel i National Enquirer, hvor Paul Huebl blandt andet siger:

 

Dagen før hun døde, købte Whitney også kokain af de samme narko-pushere, og vidner har hørt hende sige:  “Jeg er virkelig træt af al det lort”.

 

Paul Huebl er heller ikke enig med retsmedicineren, der efter Whitneys død påstod, at der ikke lå nogen forbrydelse bag hendes død.

 

“Der er utrolige mange tegn på hendes krop, der fortæller en helt anden historie, nemlig at hun blev myrdet. På Whitneys krop var der klassiske forsvarsmærker og sår. Tegn og sår, som man kun får, hvis man kæmper for sit liv”,  –   forklarer Huebl.

 

Læs også: Peter Andre knust efter brors død

 

Drabsmænd havde adgang til Whitneys hotelværelse
Huebl forklarer også, at der var to mystiske mænd, der hele tiden forsøgte at blande sig med Whitney Houstons store følge på Beverly Hilton Hotel, hvor hun tilbragte de sidste dage, før sin død. Og på selve dødsdagen skulle der være et tidsrum på 45 minutter, hvor de formodede drabsmænd fik adgang til hendes hotelværelse, og her blev de ifølge Huebl fanget af overvågningskameraer.

 

Paul Huebl siger selv, at han vil overlevere alle sine nye beviser til selveste FBI, så sagen omkring Whitney Houstons død kan blive genåbnet.

 

Whitney Houston døde alt for ung: I dag ville hun have fyldt 52 år

Kilde: National Enquirer

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu