Dette “Millionær”-spørgsmål gjorde Lise Nørgaard usikker

mandag d. 28. december 2015 kl: 10. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 

Matador-mor Lise Nørgaard og Cecilie Frøkjær brugte alle tre livliner på et enkelt spørgsmål

Et enkelt spørgsmål gjorde Lise Nørgaard og Cecilie Frøkjær så udikre i “Hvem vil være millionær”, at de måtte bruge alle tre livliner.

Spørgsmålet til 8000 kroner løs således: Hvor bor Midgårdsormen fra den nordiske mytologi? De fire svarmuligheder var “I havet”, “i en grotte”, “i et træ” og “i himlen”.

Fotogen prins er kommet i fremragende selskab

Og det gjorde altså de to kvinder usikre – især Lise Nørgaard var meget i tvivl. Til trods for, at et flertal af publikum havde svaret “i havet” (hvilket også var det rigtige svar), følte parret sig nødsaget til at bruge de sidste to livliner også.

Endte med 125.000 kroner

Men spørgsmålet om Midgårdsormen endte med at blive det sværeste – for Nørgaard og Frøkjær endte med at vinde 125.000 kroner til velgørende formål.

– Det gik jo forbløffende. Da jeg havde soldet alt op på Midgårdsormen, så jeg os i ånden som sådan to usle ‘pigen med svovlstikkerne’ gå ud med 2500 kroner til hver af vores velgørende organisationer, siger Lise Nørgaard til TV 2.

Da de nåede 50.000 kroner, kunne de føle sig mere sikre.

– Og de spørgsmål var jo ikke nær så svære som Midgårdsormen, siger Lise Nørgaard.

Det går pengene til

Cecilie Frøkjær og Lise Nørgaard har valgt at dele gevinsten op i to. Dannerstiftelsen og Frelsens Hær får glæde af pengene, skriver Tv 2.

Cecilie Frøkjær fylder 50: -Jeg frygtede hvad der skulle blive af mig

– Frelsens Hær er en fantastisk hjælpeorganisation. De er fordomsfri og intet er for anstrengende eller problemfyldt til, at de vil stikke hænderne i det, fortæller Lise Nørgaard.

– Og Dannerstiftelsen er fordi, vi synes, der kun er god grund til at hjælpe kvinder, som får bank, og som er på flugt fra deres mænd, siger Cecilie Frøkjær.

Del din kommentar

Forsiden lige nu