Diaz om sine scoringer: Her er min favoritfyr

lørdag d. 9. april 2016 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus

Fortidens flammer forsvandt fra stjerneskuespillerindens erindringer, da hun mødte sin rockmusikermand Benji Madden i 2014.

Cameron Diaz er tosset med sin mand, Benji Madden.

Cameron Diaz er tosset med sin mand, Benji Madden. Foto: Matt Dunham/AP

Cameron Diaz har kysset på både sangeren Justin Timberlake, sportsstjernen Alex Rodriguez og skuespillerne Matt Dillon og Jared Leto, men én mand får de sprøde Hollywood-hug til at blegne ved siden af: Skuespillerindens ægtemand, musikeren Benji Madden.

Det afslører den charmerende skuespillerinde i fredagens radioprogram med Andy Cohen på SiriusXM, skriver ABC News.

Husker du dem alle? 20 ting der fylder 20 i år

– Alt andet er ligegyldigt nu, hvor jeg har min mand. Han er min mand, fordi der er ingen, der kan måle sig med ham.

– Jeg kan ikke huske noget af det andet. Det er forsvundet i forhold til, fastslår “Vild med Mary”-stjernen i interviewet.

Mødte Madden gennem veninde

Diaz og Madden mødte hinanden gennem skuespillerindens gode veninde, jetsetteren Nicole Richie, der er gift med Maddens tvillingebror, Joel. I januar 2015 giftede den 43-årige skuespillerinde sig med den 37-årige rockmusiker efter syv måneders intens romance.

– Jeg spiste middag hjemme hos dem, og Joel spurgte, om hans bror måtte komme forbi, og jeg sagde, at selvfølgelig måtte han det, for det var jo familie, siger Diaz og afslører, at det var kærlighed ved første blik.

– Da han kom ind af døren, vidste jeg bare, at det skulle være ham. Man ved det, når den rigtige er der. Det er ægte kærlighed, hengivenhed og passion. Jeg skaber et liv med ham, og alt andet fra fortiden forsvinder.

Kærlighed på katastrofekurs: Diaz reddede Hollywood-par

Cameron Diaz spillede over for danske Nikolaj Coster-Waldau i den romantiske komedie “The Other Woman” fra 2014.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu