Diaz om utroskab: Gå og se dig aldrig tilbage

fredag d. 28. marts 2014 kl: 9. 42 Af: Ritzau Fokus
 

Har din kæreste været utro? Så kom videre, lyder rådet fra Cameron Diaz.

Har din kæreste været utro? Så kom videre, lyder rådet fra Cameron Diaz. Foto: Danny Moloshok AP

Vi bliver alle sammen udsat for utroskab på et eller andet tidspunkt, mener Cameron Diaz.

Husker du dem alle? 20 ting der fylder 20 i år

Hvis din kæreste er dig utro, er der kun én ting at gøre: Gå og se dig aldrig tilbage.

Det mener i hvert fald Cameron Diaz, der lige nu er aktuel med filmen “The Other Woman”, hvor hun bliver bedraget af den danske filmstjerne Nikolaj Coster-Waldau.

For nylig hævdede den populære skuespiller, at “alle vil blive udsat for utroskab”. Og personligt insisterer hun på at forlade forholdet, hvis hendes partner er utro, skriver Female First.

På Twitter spurgte hendes fans forleden, hvordan hun mener, man bedst får hævn, hvis ens kæreste er utro. Svaret fra den 41-årige skuespiller er enkelt:

– Forlad ham, kom over det og se dig aldrig tilbage, svarer hun.

Den blonde skønhed, der tidligere har datet Justin Timberlake og Jared Leto, fortalte for nylig, at hun ikke gider lave film om mænd, som er deres kæreste utro. Når hun nu alligevel har gjort det, skyldes det, at det er sket for så mange af hendes veninder.

– Jeg har ikke lavet filmen for at lave et statement. Mit statement er, at jeg faktisk ikke er interesseret i at lave film om mænd, der er deres kæreste utro. Det er slet ikke det, der interesserer mig, siger Diaz ifølge Female First.

Ifølge skuespillerinden kan vi alle relatere til filmens tema på en eller anden måde.

– Alle er blevet bedraget, og alle vil blive bedraget. Det kan jeg ikke ændre på. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal løse det problem, fortæller hun og tilføjer, at mennesket er en kompliceret størrelse.

Kærlighed på katastrofekurs: Diaz reddede Hollywood-par

– Du kan ikke gå gennem livet uden at ende op med nogle ar. Det er, som det er. Det sker alt sammen af en grund; lær af det, løs problemet og kom videre, lyder opfordringen fra Cameron Diaz.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu