Diaz tæt på at dø

onsdag d. 22. februar 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Cameron Diaz slap heldigt fra en ulykke. Cameron Diaz slap meget heldigt, da en fugl smadrede ind i hendes forrude på bilen, da hun var ude at køre. Ulykken skete da Cameron var på vej til indspilningerne til hendes nye film The Holiday, som også Jude Law og Kate Winslet er med i. ´

Hun blev kørt til settet i Surrey i England, da fuglen pludselig smadrede forruden i tusinde stykker. Cameron og hendes chauffør blev dækket af glas. Det siges, at chaufførens rolige reaktioner reddede deres liv. I stedet for at hive i rattet eller gå i panik, fortsatte chaufføren roligt, og fik bilen til det nærmeste værksted. En mekaniker på værkstedet udtaler, at Cameron med sikkerhed ville være blevet slået ihjel, hvis ikke det var for den rolige chauffør. Andre ville være gået i panik, og så ville de køre galt.

Ti år siden: Bier fik international debut med stjernecast

”Man behøvede kun at se på ruden en enkel gang for at se, at der havde været et kæmpe sammenstød. Jeg troede, at nogen havde kastet en mursten fra en bro ned på bilen eller sådan noget,” udtaler mekanikeren.

Del din kommentar

Forsiden lige nu