Didde fra Bryggen fandt lykken i Jylland

torsdag d. 18. februar 2016 kl: 13. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Didde Skjelmose blev kendt, da hun medvirkede som Linse Kesslers veninde i Familien fra Bryggen. Foto: Facebook

Didde Skjelmose blev kendt, da hun medvirkede som Linse Kesslers veninde i Familien fra Bryggen. Foto: Facebook

Det krævede en flytning til Jylland – nærmere bestemt Vamdrup ved Kolding – men det ser ud til, at Didde har fundet lykken

Lige som veninden Linse Kessler er Didde Skjelmose opvokset på Bryggen. Men det var ikke der, lykken ventede for den glade og sjove blondine.

Stjerne fra Bryggen afbryder forlovelse: -Kunne ikke få det til at hænge sammen

Den var til gengæld at finde i Jylland. I et stort interview med Ugeavisen fortæller hun om sin barndom, og hvordan hun endte med sit drømmejob på genbrugspladsen i Vamdrup.

Som barn var Didde typen, der brugte det meste af sin tid derhjemme.

– Jeg var ikke en type, der var god til sport eller andet. Så jeg sad derhjemme og broderede, til jeg var 18 år, Jeg var meget stille og et rigtigt hjemmemenneske, siger hun til Ugeavisen.

Hun havde ikke de store drømme for fremtiden – en overgang ville hun være atomfysiker, en anden var det skrædderfaget, der kaldte.

Havde ingen anelse om, hvor Vojens var

Didde har været venner med Linse Kessler i en halv menneskealder, og det var derfor naturligt, at hun var med, da reality-serien Familien fra Bryggen. Men Didde var nervøs og drak for at dulme nerverne.

I slutningen af fjerde sæson møder Didde så René fra Vojens.

– Da jeg mødte René, stod valget mellem at leve Linses liv – eller mit eget liv. Og da valgte jeg så at tage til Jylland. Wow, jeg havde ingen anelse om, hvor Vojens var. Vi kørte og kørte bare, indtil vi kom til Vojens.

Det lignede lykken – men der manglede noget, fortæller hun. René havde to børn i forvejen, og Didde følte ikke, hun passede ind. Og så var det, hun søgte job hos Kolding Kommune.

Forelskede sig i lejlighed i Vamdrup

Didde Skjelmose overvejede en overgang, om hun skulle flytte tilbage til Bryggen – men så dukkede jobbet som renovations-arbejder op.

– Min stedfar har været renovationsarbejder, så da jeg så jobbet ved Kolding Kommune ved genbrugspladserne, tænkte jeg, at det lige var mig. Så jeg søgte det, men fik det ikke i første omgang. Heldigvis sprang den anden kvinde fra jobbet, så tre dage senere fik jeg jobbet, fortæller hun til Ugeavisen.

Hun tog på opdagelse i området og endte med at forelske sig i en lejlighed på Vestergade i Vamdrup. Hendes lejlighed på Bryggen har været fremlejet – men nu har hun sagt den op. Hun ved, at hun ikke skal tilbage.

Didde er flyttet

Trods den store afstand bliver venskabet med Linse dog stadig vedligeholdt.

– Vi ringer sammen hver dag. Enten ringer hun og brokker sig over noget, og ellers ringer jeg og brokker mig.

Del din kommentar

Forsiden lige nu