Diddy: Træneroverfald var selvforsvar

onsdag d. 24. juni 2015 kl: 13. 16 Af: Ritzau Fokus
 

Sean “Diddy” Combs er ofte tilstede, når hans søn spiller kamp i amerikansk fodbold. Mandag endte kampen i et opgør med holdets træner. Foto: Matt Sayles/AP

Rapperen Sean Combs aka Diddy udtaler sig for første gang, efter han mandag blev anholdt for at overfalde sin søns fodboldtræner.

Overfald med dødeligt våben. Sådan lød anklagen, da den amerikanske rapper Sean Combs, bedre kendt som Diddy, mandag blev anholdt under sin søns fodboldkamp.

Bling-bling: Her er verdens mest indtjenende hiphoppere

Nu kommer Diddy for første gang med en officiel udtalelse om hændelsen. Han mener nemlig, at hans adfærd var helt og holdent selvforsvar. Det skriver Bang Showbiz.

– De forskellige udlægninger af begivenhederne og anklagerne, som er blevet rapporteret, er helt forkerte, siger en talsmand for rapperen i en officiel pressemeddelelse.

– Det eneste, vi kan sige på nuværende tidspunkt, er, at enhver handling foretaget af hr. Combs var udelukkende selvforsvarende af natur for at beskytte sig selv og sin søn.

Hændelsen fandt sted mandag på universitet Ascotas træningskompleks i Californien, hvor Diddys søn spiller amerikansk fodbold for holdet Bruins.

Ifølge politiet på campus overfaldt Diddy holdets træner med en kettlebell. Ingen kom dog voldsomt tilskade.

– Vi har tillid til, at sagen vil blive afvist, så snart de sande forhold er fremlagt, siger Diddys repræsentant.

Diddy slipper for sigtelser i voldssag

Diddy, som tidligere er kendt under kunstnernavnene P. Diddy og Puff Daddy, skal i fremstilles for retten den 13. juli.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu