Diddy: Vi er i gang med at begå folkemord

mandag d. 18. maj 2015 kl: 8. 13 Af: Ritzau Fokus
 
Diddy er rasende over det meningsløse drab af rapkollegaen Chinx.

Diddy er rasende over det meningsløse drab af rapkollegaen Chinx. Foto: Chris Pizzello/CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Rapperen Diddy er knust over meningsløsheden ved, at hans kollega Chinx søndag måtte lade livet, da han blev skudt og dræbt.

Det er ikke uhørt i hiphop-verdenen, at kunstnere bliver dræbt af skud.

Bling-bling: Her er verdens mest indtjenende hiphoppere

Verdenskendte rappere som blandt andre Tupac Shakur og Notorious B.I.G er blevet myrdet gennem tiden, og søndag led hiphopperen Chinx samme skæbne.

Og mordet på den 31-årige rapper får hans erfarne kollega Diddy til at blive rasende, fordi han ikke kan se meningen i at dræbe hinanden på den måde.

– Det er så vanvittigt! Livet er så kort. Hvorfor skal vi dræbe hinanden for ingenting? Chinx var sådan en god fyr, og han vil i sandhed blive savnet, skriver Diddy på sin Instagram-profil om et billede af netop Chinx.

I samme ombæring giver den 45-årige amerikaner også en opsang til de sorte amerikanere, som involverer sig selv i skuddramaer.

– Ingen kommer nogensinde til at respektere os sorte, hvis vi ikke har respekt for vore egne liv. Vi er i gang med at begå et folkemord mod os selv. Vi sorte yder mere skade på os selv, end nogen andre nogensinde har gjort. Det giver ingen mening, skriver den rutinerede rapper.

Diddy slipper for sigtelser i voldssag

Se opslaget, hvor Diddy opfordrer alle sine sorte brødre til at erstatte vold og had med kærlighed og respekt for hinanden, her: https://instagram.com/p/2z1Aoupl8G/

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu