Dirch Passer blev fejret behørigt

onsdag d. 18. maj 2016 kl: 19. 57 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg

Onsdag kunne Dirch Passer være fyldt 90 år. Det blev fejret af holdet bag den nye teaterforestilling Dirch.

Onsdag blev Dirch Passers 90 års fødselsdag fejret ved en festlig begivenhed i Krøgers Have på Frederiksberg. Stjerneholdet bag den kommende Dirch Passer-forestilling DIRCH fejrede en af det 20. århundredes største danske revykunstnere og komikere med hestevogn, smørrebrød og fødselsdagslagkage.

Holdet bag forestillingen med Andreas Bo i spidsen bød i dagens anledning pressen indenfor i den gamle familierestaurant Krøgers Have ved Frederiksberg Have – bare et stenkast fra det gamle ABC Teatret og Allénberg hvor Dirch Passser havde sin faste gang.

Dirch, datteren & de glemte filmruller

Holdet (med Lommer-Piger, naturligvis) ankom i hestevogn og sang fødselsdagssang for gæsterne. Der blev budt på smørrebrød og fødselsdagslagkage, mens holdet, der bestod af Andreas Bo, Robert Hansen, Sys Bjerre, Kaya Brüel og Carsten Bang, stillede op til interviews for pressen.

Se billederne fra fejringen i galleriet herover.

Dirch Passers strandperle solgt med stort afslag

Om forestillingen

Dirch får urpremiere i Glassalen i Tivoli d. 18. august 2016 og skal derefter landet rundt til Holstebro, Odense, Esbjerg, Aalborg og Aarhus. Thomas Langkjær Entertainment og Live Nation – i samarbejde med Black Box Theatre i Holstebro – står bag produktionen, og de har efter aftale med Nordisk Film erhvervet rettighederne til at anvende forlægget til succesfilmen ”Dirch” fra 2011, som solgte næsten 500.000 biografbilletter herhjemme.

Dirch bliver en musikalsk komedie med levende orkester, Lommer-piger på scenen og en guldgrube af sange, monologer og sketches, som nogle af tidens bedste revyforfattere skrev specielt til Dirch Passer. Publikum kan blandt andet glæde sig til at genopleve ti af de største revy-klassikere som ”Tømmerflåden”, ”Hoppegyngen” og ”Jeg må ikke lege med de store drenge”, mens der også bliver plads til evergreens som ”Lille Frøken Himmelblå, ”Se Venedig og dø” og ”Hvem har du kysset i din gadedør”.

Del din kommentar

Forsiden lige nu