Dirch Passers sommerhus til salg

tirsdag d. 28. marts 2017 kl: 8. 15 Af: Elo Christoffersen

Han må betegnes som en af landets mest folkekære skuespillere - og det er nok de færreste danskere, der kan sige sig fri for at have klukket glædeligt til en af hans mange film.

Her hentydes der selvfølgelig til den folkekære skuespiller Dirch Passer, der selv efter sin død bliver ved med at være en stor del af den danske kulturarv, skriver Boliga Kendte.

Og har man lyst til at fejre sommeren som skuespilleren og humor-mesteren gjorde, er der en unik mulighed. Turen går dog ikke til Tyrol, men derimod til Klint ved Nykøbing Sjælland.

Mads Steffensen sænker prisen på huset - igen

Her er Dirch Passers tidligere sommerhus ifølge Nordvestnyt netop kommet på markedet, og har man råd til at betale de 6.985.000 kr., som herligheden koster, kan man glæde sig til at bruge fristunder i et sommerhus, skuespilleren selv var bygherre på.

Han stod nemlig selv for opførslen af det 281 kvadratmeter store sommerhus tilbage i 1962 – og det på en stor grund direkte ud til Kattegat. Alt i alt en pakke, der i salgsannoncen betegnes som “Liebhaveri i første række til Kattegat”.

Over 100 film

Dirch Passer nåede i sit 54-årige liv at medvirke i over 100 film, ligesom han foldede sig ud i en perlerække af monologer, sketches og revy- og teaterroller.

Datingkonge sætter mini-palæ til salg

Han faldt om med hjertestop den 3. september 1980 på scenen i Glassalen i Tivoli umiddelbart inden Cirkusrevyens forestilling og ligger i dag begravet på Dragør Kirkegaard på Amager.

I 2001 havde filmen “Dirch” premiere, hvor Nikolaj Lie Kaas spillede skuespileren, de fleste danskere har mange minder om.

Del din kommentar

Forsiden lige nu