Dirch Passers strandperle solgt med stort afslag

fredag d. 8. september 2017 kl: 10. 50 Af: Elo Christoffersen

Nu er afdøde Dirch Passers sommerhus blevet solgt. Det tog dog lang tid at sælge.

Selvom sommermånederne traditionelt ikke er den tid på året, hvor der bliver givet de helt store afslag i husforhandlingen, kan et nyt sæt sommerhusejere glæde sig over at have erhvervet et sommerhus i absolut første række over en halv million kroner under udbudsprisen.

Og er man bare en lille smule interesseret i kulturhistorie, stopper glæderne ikke der.

Det 281 kvadratmeter store sommerhus’ første ejer var nemlig revyernes konge, frontfiguren i utallige gamle danske film og nationalklenodiet uden lige, Dirch Passer.

Han opførte sommerhuset på den eksklusive strandgrund i Klint på Sjællands vestlige nordkyst tilbage i 1962.

Mads Steffensen sænker prisen på huset - igen

Der har dog været indtil flere forskellige ejere af adressen siden multi-entertaineren, der døde i 1980, tilbragte sine ferier i huset.

Det skriver Boliga.dk.

Endelig solgt

For den nu tidligere ejer af sommerhuset, har det ikke været en helt let forestilling at få kvadratmeterne solgt.

Allerede i 2007 blev huset nemlig ifølge Boliga.dk udbudt til salg for hele 9,6 millioner kr. Men efter et år på markedet blev til salg-skiltet fjernet, uden en ny ejer med pengepungen i orden havde meldt sig.

I 2011 kom det enorme stråtækte sommerhus så på markedet igen – dengang lød prisen på runde otte millioner kr., men heller ikke til den reducerede pris bed en køber på den eksklusive ejendom.

Datingkonge sætter mini-palæ til salg

Og da sommerhuset i marts i år atter returnerede til markedet, var det med prisen 6.985.000 kr., hvilket nu har vist sig blot at være en god halv million kroner mere, end hvad en ny ejer ville give.

Ifølge tinglysningen af sommerhusets skøde, der netop er gået igennem, er den endelige salgspris nemlig endt på 6.450.000 kr.

Del din kommentar

Forsiden lige nu