Disney-darling bruger formue på brystpumper

torsdag d. 20. november 2014 kl: 11. 39 Af: Ritzau Fokus
 

Kristen Bell er yderst højgravid, og nu donerer hun en formue til andre kvinder, som er i samme situation.

Kristen Bell er yderst højgravid, og nu donerer hun en formue til andre kvinder, som er i samme situation. Foto: Dan Steinberg/DAN STEINBERG/INVISION/AP

Kristen Bell føder snart sit andet barn, og i den forbindelse donerer hun nu babyprodukter til nye mødre for over 500.000 kroner.

Seernes darling sendt ud af bagedysten

Det er ikke kun i rollen som Anna i Disney-filmen “Frozen”, at hun er en godhjertet kvinde.

Kristen Bell har nemlig brugt over 500.000 kroner på at donere amme-bh’er og brystpumper til nye mødre. Bell er selv gravid med sit andet barn, og hun vil gerne hjælpe mødre, som står i samme situation.

Det skriver ABC News.

– Jeg kender alt til vigtigheden af at have de nødvendige redskaber til at tage sig af en nyfødt baby. Og så er jeg også klar over, hvor afgørende det er at blive støttet, når man begynder sin rejse ind i moderskabet. Så alt, hvad jeg kan gøre for at hjælpe, prioriterer jeg højt, siger den 34-årige amerikaner.

Tirsdag mødte 40 mødre op til et arrangement i Los Angeles, hvor de modtog produkter, som Bell havde doneret til organisationen Baby Buggy. Det er en organisation, som arbejder for at få familier ud af fattigdom, og de lever primært af donationer som skuespillerindens.

Selv kunne “Frozen”-stjernen ikke deltage i arrangementet, fordi hun netop er gravid og kan føde når som helst.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu