Disney mod Janet

torsdag d. 4. marts 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Disneyland tog ikke godt imod Janet Jacksons Super Bowl optræden. Efter at Janet har vist sit ene bryst til stort set det meste af verden, har Disneyland valgt at fjerne en Mickey Mouse statue inspireret af hende. Statuen blev sat op i 1990, og forestiller Mickey Mouse iklædt det samme tøj, som Janet havde på ved udgivelsen af sit album Rythm Nation 128.

Statuen er nu erstattet af en statue, der er lavet af Disneys egne kunstnere. Gary Foster, der er talsmand for Disney, udtalte: ” På grund af postyret omkring Jacksons Super Bowl optræden, besluttede vi efter et par dages gennemtænkning, at det var bedst at bytte Janets statue ud med en anden.”

Voice Junior: De er i finalen

Der findes mange forskellige meninger omkring Janets optræden. Mange mener, at det var helt forkasteligt, at hun kunne opføre sig sådan på tv. Men mange andre er af en helt anden mening, og mener, at man bør slappe lidt af, og ikke hidse sig op over sådan noget. Regissøren Blake Edwards mener at folk opfører sig meget dobbeltmoralsk og udtaler:” Jeg forstår ikke, hvordan man kan se Sex And The City på den ene kanal, for derefter at slå over på Super Bowl, og så bliver forarget over dette.” Edwards er mest kendt for sine Pink Panther film.

Del din kommentar

Forsiden lige nu