Disney på banen igen

torsdag d. 2. marts 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Disney vender måske tilbage igen. Disney klassikerne er nærmest forsvundet fra biografskærmene. Disney har satset mere på computeranimerede film i stedet for håndtegnede tegnefilm. Alle kender Alladin, Klokkeren Fra Notre Dame, Skønheden Og Udyret, Løvernes Konge, Den Lille Havfrue, Askepot og alle de andre store Disney tegnefilm. Men der er bare ikke kommet nye klassikere til verden i lang tid. Disney fans må nøjes med toere som for eksempel Bambi 2.

Det lader dog til, at de håndtegnede tegnefilm er på vej tilbage til storskærmen. Pixar teamet Ed Catmull og John Lasseter spilder ikke tiden. De arbejder lige nu at få nogle af de store animations talenter tilbage til Disney. De vil have nogle af dem tilbage der enten er blevet fyret eller som har sagt op, da Disney besluttede at droppe de håndtegnede tegnefilm. De har allerede øjnene på nogle af de største navne fra tidligere, John Musker og Ron Clements.

Her er favoritten til at lave VM-sangen

Desuden har Disney skrevet kontrakt med Alan Menken, der skal skrive fem sange til den kommende live-action/håndtegnede animerede film Enchanted. Disney animations folkene kan næsten ikke få hænderne ned igen af bare glæde. En af dem udtaler:

Del din kommentar

Forsiden lige nu