Disse kendte måtte sælge hus i 2012 med kæmpe rabatter

mandag d. 18. februar 2013 kl: 12. 59 Af: Kendte.dk NY
 

Mange kendte måtte sælge hus i 2012 med kæmpe rabatter. Finanskrisen hærger stadig både i underholdnings branchen, men bestemt også på boligmarked.

 

Disse kendte solgte deres hus i 2012. - Foto: lokalavisen.dk

Disse kendte solgte deres hus i 2012. – Foto: lokalavisen.dk

 

Finanskrisen hærger stadig både i underholdnings branchen men bestemt også på boligmarked .Af samme grund måtte flere kendte give kæmpe rabatter på deres huse for at få dem solgt. Du kan herunder se hvem, af de kendte, der i 2012 har givet største rabatter for  at få deres hus solgt.

Verdenskendt dansk guitarist i spektakulært samarbejde

 

Bent Fabricius-Bjerre giver 11 millioner i rabat.
På en første plads og med et stort stykke ned til anden pladsen, finder vi Bent Fabricius-Bjerre som gav hele 11 millioner i kontant rabat på sin luksus villa i det mondæne Hellerup. I 2008 lige inden krisen startede, erhvervede Bent og hustruen den store Villa, på Hambroes Alle 20 i Hellerup, for den nette sum af 34 millioner kroner.

 

I 2011 satte de den til salg for 38 millioner men i Juli 2012 måtte de sælge huset for bare 27 millioner kroner. Dermed taber de 7 millioner på huset og får 11 millioner mindre end først udbudte pris, hvilket giver Bent Fabricius-Bjerre en urørlig 1 plads på listen over kendte’s hus rabatter i 2012.

 

Rene Dif måtte banke over 5 millioner af prisen.
i 2006 købte Rene Dif sin luksus villa i Holte for 9,4 million kroner og i 2011 satte han igen huset på boligmarked til en pris på 14,9 millioner og han kunne dermed, hvis salget lykkedes, se frem til en flot profit.

 

Virkeligheden nåede da også at ramme den falmende Aqua stjerne, og i Januar 2012 solgte han huset for bare 9,5 million, altså godt det samme som han selv gav 6 år tidligere.

 

Kenneth Plummer solgte for 3,5 million under udbudt pris.
Han måtte forlade sig prestige job som DR generaldirektør efter flere skuffende resultater og hans renoverede Villa i Værløse måtte på boligmarked. Villaen som han erhvervede for bare 3,15 million i 2009 da krisen var på sit højeste, har siden været igennem en større renovation og da Kenneth Plummer smed den på marked i 2012 var det til en pris på over 10 millioner kroner.

 

Den kontante pris blev dog ikke helt den samme og i september 2012 vælger Kenneth at sælge huset for 7,3 million, altså mere end 30 % billigere end først udbudt. I forhold til købs prisen har Kenneth Plummer dog et flot overskud på Villaen og er næppe helt utilfreds med køb og salget af villaen.

 

Joachim Boldsen sælger 3 millioner under udbud.
i 2003 købte han en smuk villa i det dejlige Hornbæk tæt ved skov og strand i det naturskønne Nordsjælland. For bare 1,4 million kroner og da han i 2012 smider villaen på marked til 5,5 million står han med udsigt til en flot fortjeneste men i 2012 efter lang tid på marked vælger Boldsen at sælge huset for bare 2,5 million og dermed står han med 1 i stedet for 4 millioner i profit hvilket næppe kan have været helt tilfredsstillende for den ældre håndbold stjerne.

 

Per Pallesen slår 2 millioner af prisen men scorer 6.
Per Pallesen tager en 5 plads med en kontant rabat på knap 2 millioner kroner. Villaen på Frederiksberg købte han tilbage i 1995 og da den kommer på marked igen er det til en pris på knap 10 millioner kroner. I Februar 2012 bydes han 8 millioner for Villaen og her vælger han at slå til og derved give en rabat på næsten 2 millioner kroner dog står han stadig med næsten 6 millioner i plus set i forhold til prisen han gav i 1995 så mon ikke den ældre skuespiller er helt godt tilfreds med salget.

 

listen af kendte der solgte med rabatter i 2012 er lang og indeholder blandt andre, Thomas Helmig, Erik Damgaard, Morten Messerschmidt.

 

Ovenstående er de fem kendte  som efter kendte.dk’s research der har givet de største rabatter i 2012.

 

Læs også:  Anne Linnet kan tjene 15 millioner på et salg

 

Læs også:  Sissel Kyrkjebø sætter dansk luksusvilla til salg

 

Ung sangkomet i parløb med Bent Fabricius-Bjerre: Det var uhyggeligt

Kilde: Boliga.dk

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu