Divaen fra junglen kørt ned: -Jeg blev slynget op i luften

tirsdag d. 17. april 2018 kl: 11. 46 Af: Elo Christoffersen

Realitystjernen blev på sin cykel påkørt af en bilist.

Den 31-årige realitystjerne Rikke “Chili” Rasmussen blev søndag formiddag kørt ned, da hun kom cyklende ad H.C. Andersens Boulevard i København:

– Jeg blev påkørt af en bil, der kom bagfra. Hvordan det skete ved jeg faktisk ikke, men han må have uopmærksom. Vidner har fortalt, at jeg blev slynget op i luften, fortæller Rikke “Chili” Rasmussen til Kendte.dk.

Bilisten stoppede og kom hen til Rikke – det samme gjorde vidner på stedet:

– De var rigtig søde. Politi og en ambulance kom til stedet. Jeg havde ikke ondt til at starte med – så troede jeg bare kunne cykle videre. Men efter et par minutter begyndte det at gøre rigtig ondt. Jeg kom med i ambulancen og kørt til skadestuen. Her blev det konstateret, at jeg havde brækket den ene arm, forklarer Rikke “Chili” Rasmussen.

Rejser til Tyrkiet

Her et par dage efter uheldet går det fint for realitystjernen:

– Men jeg har stadig rigtigt ondt og jeg er øm i hele kroppen. Det passer lidt dårligt. Jeg skal i dag (tirsdag, red.) til Tyrkiet i forbindelse med mit job som PR-medarbejder, slutter Rikke “Chili” Rasmussen.

Hun havde ikke cykelhjelm på og slap dermed ret skånsomt fra uheldet.

Rikke “Chili” Rasmussen er i øvrigt i øjeblikket aktuel i TV3s nye sæson af “Divaer i junglen”, som sendes hver mandag klokken 20.

Del din kommentar

Forsiden lige nu