Divaerne Amalie og Irina er slyngvenninder.

tirsdag d. 24. juli 2012 kl: 8. 14 Af: Kendte.dk NY
 

 

'Forside-frue' har snavet med Leonardo DiCaprio

Nye reality slyngvenninder
Vi har allesammen set Reality-divaerne Amalie Szigethy og Irina Babenko, som efter at have deltaget i diverse programmer som har rullet indover danskernes tv skærme, er nu blevet rigtig gode venninder.

 

Faktisk så gode venninder Amalie i weekenden inviterede Irina på rigtig amerikansk “poolparty” i hendes rige onkels pragtvilla i det modæne kvarter i Hørsholm.

 

Forevigede festlighederne på twitter og facebook
Reality-stjernerne fik rigeligt med alkohol, mens de hyggede sig ved swimmingpoolen. Aftenens og natten festligheder fik de foreviget på kamera, så både Twitter og Facebook kunne følge med i de to veninders intime hygge ved poolen. På det ene billede slænger tøserne sig op af poolkanten iført bikini. På et andet ses de i hed omfavnelse i vandet. Næsten så man kunne få sine tanker hen i hvad som der kunne være sket når kameraet var lagt væk?

 

Onkels hus
Villaen som venninderne befandt sig i ligger Hørsholm, og er sat til salg for den svimlende sum af 11,9 millioner kroner. Huset ejes af Amalies onkel Sebastian Szigethys.

 

Se billedet: Amalie er blevet moster

Ejendommen indeholder blandt andet en seperat spa afdeling med pool og jacuzzi…  Så hvis du mangler en villa med plads til private fester i bedste Hollywood stil, er dette hus en oplagt mulighed – Hvis dine lommer er dybe nok!

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu