DJ i samarbejde med sangerinde

fredag d. 12. august 2016 kl: 16. 42 Af: Elo Christoffersen

Efter et forrygende forår udsender Faustix idag sin næste single Don’t U Worry, og denne gang samarbejder han med en af de helt store danske sangerinder lige nu.

Faustix, alias DJ og producer Morten Olsen, har haft et vildt forår:

I marts udkom singlen “Come Closer (feat. David Jay)”, og sangen har foreløbig rundet 9 millioner streams alene på Spotify.

“Revolution”, som han lavede i 2013 sammen med Diplo, blev brugt som det bærende track i Bernie Sanders præsidentkampagne i USA. Efter ønske fra David Guetta remixede Faustix det officielle EM 2016-nummer “This One´s For You feat. Zara Larsson”.

Popstjerne aflyser Fredagsrock: Her er erstatningen

Ny single ude i dag

I dag udsender Faustix sin helt nye single ”Don´t U Worry”, som er lavet i samarbejde med Barbara Moleko og Captain Mackay fra twerkhall trioen Gong Fellaz.

– Jeg synes, at Barbara Moleko er supersej og jeg har altid gerne villet arbejde med hende. Faktisk skrev hun til mig en måned før jeg skulle i studiet med den nye single og spurgte, om vi skulle lave noget sammen, fortæller Faustix.

Moleko var helt solgt

Barbara Moleko var helt solgt da hun hørte tracket:

– Jeg faldt pladask for det og begyndte allerede at få idéer, så jeg hoppede direkte i studiet, da jeg kom hjem til DK. Vi havde en fest da vi lavede det, det hele var meget umiddelbart og naturligt. Og det var så sjovt at synge på engelsk igen. Det var jo sådan jeg startede min karriere.

Faustix kan kun være enig og tilføjer om den kreative proces:

– Vi skulle kun bruge et par omgange i studiet sammen og så var den nye single færdig.

Dansk realitystjerne separeret: -Dræner mig at elske en misbruger

“Don´t U Worry feat. Barbara Moleko” udkommer i dag.

Del din kommentar

Forsiden lige nu