Dj tjener 370 millioner kroner om året

torsdag d. 21. august 2014 kl: 11. 18 Af: Ritzau Fokus
 
Calvin Harris tjener kassen på livet som pladevender.

Calvin Harris tjener kassen på livet som pladevender. Foto: Joel Ryan/JOEL RYAN/INVISION/AP

Calvin Harris er verdens bedst betalte dj, og han satte i løbet af det sidste år mere end 370 millioner kroner ind på sin bankkonto.

Måske kan det godt betale sig at lære, hvordan man vender plader og betjener en mixer.

Verdenskendt musiker kørt galt - nu varsler modparten et stort sagsanlæg

Der er i hvert fald rigeligt med penge at tjene til dem, som kan finde ud af det. En af dem er den verdensberømte dj Calvin Harris, som magasinet Forbes har vurderet til at være verdens rigeste dj, fordi han i løbet det sidste år har tjent vanvittige 370 millioner kroner.

– Jeg var bare på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Dance-musikken er bare vokset og vokset i løbet af de seneste tre år, siger Harris til Forbes Magazine.

Den 30-årige skotske dj, der altså tjener rigtig mange penge på sin musik, står bag radiohits som “Sweet Nothing”, “I Need Your Love” og “Feel So Close”. Derudover har han arbejdet sammen med musikere som Rihanna og Kylie Minogue.

Fra førstepladsen på Forbes’ liste er der langt ned til dj nummer to, som er den populære house-dj David Guetta, som har lavet megahittet “Titatium”. 46-årige Guetta tjener mindre end halvdelen af den løn, som Calvin Harris får, idet han “kun” tjente knap 170 millioner kroner i løbet af sidste år.

Calvin Harris om kærlighedsdrama: Helvedet brød løs

Lægger man lønnen for verdens ti bedst betalte dj’s tilsammen, giver det et svimlende beløb på 1,5 milliarder kroner på et år.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu