Dj i Vild med dans: Mangler alle hipsterne

lørdag d. 14. september 2013 kl: 8. 00 Af: Uffe Dahl
 
Le Gammeltoft. Foto: Facebook.

Le Gammeltoft. Foto: Facebook.

Der er ikke nok fra den målgruppe, Le Gammeltoft rammer, der ser Vild med dans, mener hun.

 

Radiovært solgte ud: Denne ting fik hun solgt for hurtigt

Det kom bag på dj’en og radioværten Le Gammeltoft, at hun næste uge skal i omdans i Vild med dans. Men efter dommernes point og seernes sms-stemmer, stod det klart, at dj’en og hendes partner, den professionelle danser Frederik Nonnemann, bliver det ene par, der næste fredag skal danse for deres overlevelse.

– Vi er for unge og for sjove. Vi laver noget, der er lidt skørt og cool og fresh, siger dj’en, der blandt andet står bag det elektroniske musikprogram Unga Bunga på P3.

Hun mener, at dem, der normalt lytter til hendes program i radioen, ikke er de samme, der sidder og ser Vild med dans fredag aften. Og så betyder det også noget, at partneren, Frederik, er ny i dansekonkurrencen.

– Frederik er ny, og folk har jo ikke et forhold til ham, som de har med mange af de andre professionelle dansere. Og der er ikke så mange af dem, der sidder og ser Vild med dans, der kender mig.

– Der er nok bare ikke så mange hipstere, der sidder og ser det, siger hun.

Lørdag morgen rejser Le Gammeltoft til Kenya som ambassadør for Fairtrade-mærket, og det betyder, at hun ikke kan øve sig mere på sin cha-cha-cha sammen med sin dansepartner før næste fredag.

Men hun føler, at hun bliver nødt til at koncentrere sig om den opgave, der ligger foran hende.

Kendt radiovært rasende på taxaselskab: -Farvel

– Jeg bliver jo nødt til at have overskuddet til det jeg skal i Afrika, for det er rigtig vigtigt arbejde. Vigtigere end underholdning, siger hun.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu