Dæk dig til, Victoria

torsdag d. 29. marts 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Mange mennesker verden over betragter 32-årige Victoria Beckham som et stil-ikon. Det kan man jo også sagtens være, når man er så rig som hende, men en enkelt ting er altså alligevel faldet redaktørerne af sladderbladet Us Weekly for brystet – nemlig det faktum, at hun ofte ses uden BH.

Af en eller anden grund er det altså alt andet end velset i USA, at en kvinde går uden BH, og bladet opfordrer Victoria til lige at huske den detalje, når hun til sommer flytter til Los Angeles.

Nu kommer der en amerikansk udgave af "Skam"

“Der er ikke noget fornemt i at glemme sin BH, når man ofte er iført tynde T-shirt, som vi har set, at du er. En BH er tydeligvis et fremmed fænomen for dig, ligesom amerikansk fodbold eller det faktum at man bør holde sig fra Tom Cruise også er det – så tillad os at forklare: Du er en 32-årig kvinde med pæne bryster som har det bedst i fri dressur. Men hvis du fortsætter med at gå uden BH, vil du om fem år have penduler, som din mand muligvis vil forveksle med fodboldnet,” skriver bladets redaktører i et åbent brev til Victoria, som kan læses på deres internet-side.

Del din kommentar

Forsiden lige nu