Dobbelt Voice-vinder: Jeg bøjer mig i støvet

søndag d. 23. november 2014 kl: 12. 21 Af: Ritzau Fokus
 

Joey Moe har i to sæsoner fungeret som coach i konkurrencen Voice Junior, hvor han sammen med Wafande og Oh Land med ryggen til scenen har udvalgt unge sangtalenter med potentiale til at gå hele vejen til finalen.

Joey Moe har i to sæsoner fungeret som coach i konkurrencen Voice Junior, hvor han sammen med Wafande og Oh Land med ryggen til scenen har udvalgt unge sangtalenter med potentiale til at gå hele vejen til finalen. Foto: JOHANSEN LINDA/Polfoto

Sangeren Joey Moe har netop vundet Voice Junior for anden gang. Men al æren går til hans deltager, skriver han på Facebook.

Lovende rapper var på vej i afvænning - nu er han blevet medlem af "klub 27"

En smule kæphøjhed er vel på sin plads, hvis man som den danske sanger Joey Moe netop har vundet sangkonkurrencen Voice Junior for anden gang i træk.

Men hos den 29-årige R’n’B-kunstner er der ingen selvforherligelse at spore. Han giver al æren til sin deltager, den 14-årige Aland.

Allerede inden finaleshowet gik i gang lørdag proklamere den erfarne coach sin kærlighed og respekt til sin unge deltager på det sociale medie Facebook.

– Kære Aland, hvor har du dog taget mit hjerte med din skønne personlighed og dine faglige kompetencer.

– Jeg er simpelthen så betaget af, hvordan du som 14-årig kan levere fuldstændig, som havde du været i branchen i 20 år, og samtidig hvile i et uslebent drengesind, skriver Joey Moe på sin facebookprofil.

– Du indeholder 2 af de vigtigste ingredienser for at nå helt ud i stuerne med din musik. Nemlig dit uundgåelige talent, og din store velopdragne ydmyghed. Du har vundet mit hjerte, og jeg er beæret over at kunne dele mikrofonen med dig i aften.

Sådan skrev Joey Moe før finaleshowet lørdag, hvor den 14-årige Aland fra Fredericia altså også sang sig direkte ind i seernes hjerter.

Med deres sms-stemmer gjorde seerne nemlig Aland til vinder af anden sæson af Voice Junior.

I finalen var Aland oppe i mod 13-årige Sophie og hendes coach Oh Land samt 12-årige Isabella, der havde sangeren Wafande som coach.

TV2 lancerede ungdomsudgaven af sangkonkurrencen Voice i foråret 2014, hvor Joey Moe ligeledes vandt med sin deltager, den 13-årige Melina fra Nærum.

Jens Okking var en ægte dansk filmstjerne

Se Joey Moes eget billede af sig selv sammen med sin deltager Aland her: https://www.facebook.com/joeymoedk/photos/a.67940244990.19203.58194584990/10150486304204991/?type=1 & theater

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu