Dodo Gads kulturforbrug: -Jeg er faldet i TV2 Fri-fælden

torsdag d. 17. august 2017 kl: 5. 53 Af: Ritzau Fokus
Dodo Gad
Det tog hende nogle år, men nu har Dodo Gad helt styr på, hvilke karakterer, der er ude efter jerntronen. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix (Arkivfoto)

Det tog hende nogle år, men nu har Dodo Gad helt styr på, hvilke karakterer, der er ude efter jerntronen.

Dodo Gad er farten med Dodo & The Dodos, men når hun har tid, streamer hun “Game of Thrones” og lytter til norsk jazz.

Hvilken film så du sidst?

– Hvor mange år siden er det, at den sidste “Ringenes Herre”-film gik i biografen? Ej, det kan ikke være så lang tid siden, jeg var i biografen. Jeg har været inde og se noget siden, men det kan ikke have sat sine dybe spor. Vi så “Boyhood”, men det er jo også nogle år siden. Ej, jeg har været i biografen i år, men jeg kan ikke huske det.

Hvilke serier streamer du?

Dodo & The Dodos: -I starten var det os mod verden

– Jeg streamer selvfølgelig “Game of Thrones”. Jeg har fulgt med i alle årene, og her forleden gik det op for mig, at det så har været syv år af mit liv. Men det er en fantastisk serie. I de første mange sæsoner var jeg pænt hægtet af, så derfor sørgede jeg altid for at se dem med mine to sønner, så jeg hele tiden kunne spørge rigtig dumt. De havde altid styr på persongalleriet, men nu er jeg ved at komme lidt ind i det.

Hvilke podcasts lytter du til?

– Jeg er ikke rigtig faldet over nogen, der fængede mig.

Hvad hører du i radioen?

– Vi har pænt meget musik i ørerne, når vi er ude hver weekend, så når man kommer hjem, bruger man mest medier til at zone ud til.

Hvilken musik lytter du til?

– Beady Belle. Hun har en fantastisk stemme. Man tænker, at hun er amerikaner, men hun er fra Norge. Der er en god, behagelig stemning i hendes numre og tekster. Det er et ret fedt univers.

Hvilken bog ligger der på dit natbord?

– Jeg har Game of Thrones-bøgerne liggende. Men jeg har ikke fået åbnet dem. Jeg har gjort den store fejl, at jeg kom til at købe dem på dansk, og det skal man ikke.

Hvilke magasiner læser du?

– Ikke nogen. Min nabo har nogle med mad og bolig og sådan noget, og så får jeg kigget lidt i dem.

Hvad ser du i fjernsynet?

– Jeg er faldet i TV2 Fri-fælden. Det handler om at gå ud og finde nogle gamle, antikke ting, og så skal man jo lige se, om de får et godt tilbud, når de får det sat på auktion. “Antikkrejlerne” er også helt vildt sjovt, synes jeg.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu