Don McLean giver intim koncert

tirsdag d. 12. maj 2015 kl: 21. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Don McLean spiller i Musikhuset Aarhus den 10. oktober. Pressefoto

Don McLean spiller i Musikhuset Aarhus den 10. oktober. Pressefoto

Den legendariske sanger Don McLean giver intim koncert i Musikhuset Aarhus

Komponisten og sangeren Don McLean har over 4000 koncerter under vesten og kæmpehits som American Pie og Vincent i rygsækken. Til efteråret kommer legenden til Aarhus og spiller sine velkendte sange i intime rammer i Musikhusets Rytmisk Sal.

Sanger tager til genmæle efter hustruvold

Don McLeans altoverskyggende hit American Pie slog i 1971 hans navn fast på det musikalske verdenskort. Siden har den amerikanske blues- og folksanger været på hele 14 verdensturnéer, spillet mere end 4000 koncerter, og han har med sine 23 albums opnået guld- og platinhæder mere end 40 gange. Nu tager han igen på verdensturné med Don McLean – The American Troubadour Tour. Den ene af blot to danske koncerter foregår i Musikhusets intime Rytmisk Sal med plads til 465 siddende gæster.

Legendarisk sanger anholdt for vold i hjemmet

I 2000 fortolkede Madonna American Pie og endnu en gang strøg den til tops på hitlisterne og blev et kæmpe hit over det meste af verden. I 2001 blev American Pie, der handler om det selvdestruktive amerikanske samfund, valgt ind som nummer fem på en liste over århundredets bedste sange af Recording Industry Association of America.

Don McLean spiller i Musikhuset Aarhus den 10. oktober.

Del din kommentar

Forsiden lige nu