Don Ø måske blot en gemen tyveknægt

mandag d. 20. august 2012 kl: 13. 33 Af: Kendte.dk NY
 

Don Ø måske blot en gemen tyveknægt. Foto: scanpix

 

Erhvervsmanden Don Ø har fået bagmandspolitiet på nakken
Det var til manges store overraskelse da man i Ekstrabladet søndag kunne læse at bagmandspolitiet har en sag på vej mod den tidligere så store forretningsmand Flemming Østergaard bedre kendt som Don Ø, hvor han anklages for kurs manipulation i million klassen.

Så meget fik Don Ø for sin penthouse

Har stjålet fra investorer og aktionærer
Det ser ud til, at hvad mange ellers troede var en af Danmarks største forretningsmænd, måske slet ikke er så dygtig endda og at han med parken projektet blev profileret meget højere end han overhoved har kunnet bære. I hvert fald har bagmandspolitiet, ifølge Ekstrabladet, telefon aflytninger der skulle understøtte deres anklager mod Flemming Østergaard og viser det sig at bære vand må man desværre konstatere at Flemming Østergaard i hans flagskibs projekt også har stjålet fra aktionærer og investorer.

Med denne anklage ser det ud til at nedturen ingen ende vil tage for Flemming Østergaard. Tidligere på året afslørede regnskaber fra hans selskaber milliontab og blandt projekterne måtte man lukke den gamle cafe og restaurant i København ‘A Porta’, da selskabet bag gik konkurs.

Don Ø scorer kassen: Luksus-lejlighed solgt

Forholder sig afventende
Don Ø tager selv afslappet på anklagerne og hans advokat forklarer de forholder sig afventende overfor hvad bagmandspolitiet måtte komme med.

Kilde: Ekstra Bladet

Del din kommentar

Forsiden lige nu