Så meget fik Don Ø for sin penthouse

onsdag d. 4. oktober 2017 kl: 7. 13 Af: Elo Christoffersen

Don Ø måtte give et nedslag i prisen på sin penthouse med tagterrasse.

Hvor meget koster 95 kvadratmeter penthouse med tagterrasse i København?

Når Flemming Østergaard – kendt for sit øgenavn Don Ø – er sælgeren, ja, så er prisen 5,9 mio. kroner, skriver Boliga Kendte.

Nedslag i prisen

Men på trods af millionprisen har den tidligere fodboldkonge måttet acceptere et afslag i nogenlunde samme størrelse som et lille hus i Udkantsdanmark.

Der er nemlig blevet barberet 600.000 kr. af prisen. For da lejligheden i foråret entrerede boligmarkedet, var det til en pris på 6,5 mio. kr.

Ikke desto mindre kan Flemming Østergaard glæde sig over, at han har gjort en god handel.

Don Ø scorer kassen: Luksus-lejlighed solgt

Han købte selv lejligheden i 2014 for 4 mio. kr., men takket være det københavnske boligmarked – og med lidt assistance fra mægleren Siesbye Kapsch – kan han altså nu glæde sig over et boligsalg med gevinst.

Og beliggenheden bliver næppe bedre for mange af de boligsøgende i storbyen. Lejligheden ligger i det inderste af hovedstaden med både dronning, gardere og stormagasiner i nærheden.

Bliv kørt til top

Mon ikke det også er den store tagterrasse, der har fået køberens fingre til at krible efter at sætte navnet på en købsaftale.

Ligesom pulsen, på trods af en tur til tops, stadig vil være helt i bund, når nøglerne sættes i låsen. Der er nemlig elevator direkte op til lejligheden, der har tre soveværelser og et stort hovedrum.

Don Ø sætter penthouse-lejlighed til salg

Flemming Østergaard – der ikke selv har haft sit daglige liv i lejligheden – har altså overdraget nøglerne til københavner-boligen, men det er fra fodboldens verden, at han særligt blev kendt i den brede offentlighed.

Med tilnavnet Don Ø var han FC Københavns ukronede fodboldkonge. Senest har han fået en fængselsdom for kursmanipulation.

Del din kommentar

Forsiden lige nu