DR-darling afslører hemmelighed

onsdag d. 22. juni 2016 kl: 8. 35 Af: Ritzau Fokus
Anja Fonseca og Mikkel Lauritzen fik datteren Hannah 2. juledag.
Anja Fonseca og Mikkel Lauritzen fik datteren Hannah 2. juledag. Foto: Mortensen Jesper/EKSTRA BLADET

Tirsdag fik vejrværten Anja Fonseca og kommunikationsrådgiveren Mikkel Lauritzen papir på hinanden. Parret mødte hinanden i 2014 i DR-regi.

Under Danmarks Radios sommerfest for to år siden faldt Anja Fonseca pladask for kollegaen Mikkel Lauritzen, og sommeren året efter annoncerede parret, at de ventede deres første fælles barn.

I december fik de deres livs julegave, da datteren Hannah kom til verden, og nu er kærligheden endnu en gang kulmineret for parret.

Denne sommer står nemlig på endnu en stor begivenhed, afslører den populære vejrvært på Instagram. Tirsdag blev hun og Lauritzen gift med hinanden.

– Hov, glemte lige at fortælle alle om rådhusturen i dag, skriver Fonseca til et kyssebillede af de to, som hun har givet hashtagget “ægtefolk”.

Har også en datter med tidligere cykelrytter

Den 39-årige geolog, der fortæller om vind og vejr på DR, har også datteren Clara fra ægteskabet med den tidligere professionelle cykelrytter John Carlsen.

Anja Fonseca: Hvordan hulen er det lige man gør?

Men med fødslen af lille Hannah 2. juledag gjorde hun Lauritzen, der i dag arbejder med kommunikation for Enhedslisten, til far for første gang.

– 2015, du tog sgu fusen på mig! Kan nu smække døren op til 2016 med disse to evighedsforelskelser ved min side (den 3. tager billedet). Lykkens pamfilius, det er mig! Al mulig held og lykke til alle jer andre og godt nytår, skrev hun til et Instagram-billede, hvor hun og Clara kigger på lille Hannah.

Se billedet her:

Hov, glemte lige at fortælle alle om rådhusturen i dag. #ægtefolk❤️

A photo posted by @weatherwanker on


Anja Fonsecas julegave: Har født en datter

Og se nytårsbilledet her:

Damn 2015, du tog sgu fusen på mig! Kan nu smække døren op til 2016 med disse TO evighedsforelskelser ved min side (den 3. tager billedet). Lykkens pamfilius, det er mig! Al mulig held og lykke til alle jer andre og godt nytår ❤

A photo posted by @weatherwanker on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu