Dr. House savner familien

mandag d. 12. marts 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Det kan godt være, Golden Globe-vinderen Hugh Laurie tjener kassen på at spille den excentriske Dr. House i TV-serien, men i virkeligheden ville han helst befinde sig et helt andet sted.

De skal dække kronprinsens 50 års fødselsdag

Hugh Laurie er alene i Los Angeles, og han savner sin kone og de tre teenage-børn hjemme i London, så det hele er alligevel en smule trist for den 47-årige skuespiller, selv om han lige er blevet valgt til USAs mest sexede mand på TV. For nylig lejede han en lille båd i L.A, og så sad han ellers helt alene i den og så trist ud, siger et vidne.

“Han lignede en mand, der bærer hele verden på sine skuldre – man ville aldrig gætte, at han er en af Hollywoods hotteste berømtheder og pin-up landet over.”

Laurie har selv udtalt, at familien valgte, at han skulle tage alene til Hollywood, så familien ikke skulle blive revet op med rode, men situationen huer ham bestemt ikke, indrømmer han.

“Det er tragisk – jeg er en fraværende far. Men børnene er teenagere og har deres eget liv, så det ville være for hårdt at slæbe dem herud.”

Del din kommentar

Forsiden lige nu