Drake og Chris Brown sagsøges for 90 millioner kroner efter diskoteks slagsmål

fredag d. 17. august 2012 kl: 8. 51 Af: Kendte.dk NY
 

Chris Brown og Drake sagsøges for 16 millioner dollars Foto: Popcrush.com

 

Ejerene af den det diskotek hvor Drake og Chris Brown kom op og slås for nyligt, lægger sag an imod dem for at stort millionbeløb!

De to sangfugle som ellers mest lignede kamphaner den nat på natklubben, som for nyligt ændrede den fashionable klub til noget der minder om en wrestling scene da de to stjerner og deres folk omkring dem kom i et masse slagsmål, som bunder i at de begge to har haft en forhold til Rihanna som Chris Brown er begyndt at se igen, er blevet sagsøgt for intet mindre end et beløb der ligner noget i størrelsen af 90 millioner dansker kroner.

Rapperen Drake sender sms'er til 14-årig kendis-pige: Jeg savner dig så meget

Der blev efter klubbens ejere brugt inventar fra diskoteket under slagsmålet som både indebar stole glas og flasker.


Sådan så natklubben ud efter slagsmålet mellem Chris og Drake.                                        Foto: NYpost.com


Læs også: Chris Brown sniger sig ombord på Rihanna’s yatch


Nu er Chris og Drake blevet sagsøgt da klubben ejere ‘Entertainment Enterprises Ltd’ mener at det har tæret på deres ry at de to kendisser har lavet ravage, og kræver at der skal betales et svilmende millionbeløb til at dække et eventuelt tab for fremtiden, skriver “New York Post”

Samtidigt har en uskyldig gæst som var tilstede på klubben under optrinet også sagsøgt klubben for ca. 20 millioner dollars, svarende til over 100 millioner kroner, for at have fået en øjenskade under slagsmålet imellem de to herrer.


Som det ses på billedet herunder, så fik Chris Brown en skade på hagen under slagsmålet.

Musikeren Drake inspirerer folk til livsfarlig leg

De to kamphaner har ikke kommenteret optrinet endnu, men der er ingen tvivl om det fandt sted, og at en ung kvinde kom ret slemt tilskade.

Kilde: Ekstra Bladet.

Del din kommentar

Forsiden lige nu