Drama-Depp puster til skilsmissegløder

mandag d. 26. december 2016 kl: 11. 58 Af: Ritzau Fokus

Johnny Depp puster igen liv i skilsmissedrama. Hans ekskones advokat kalder det "grinagtigt".

I august lykkedes det endelig skuespillerne Johnny Depp og Amber Heard at få sat et punktum på deres meget medie- og skandaleombruste skilsmisse.

Det sejler for Johnny Depp: Stjernens nye film trukket tilbage

Parterne indgik forlig på syv millioner dollar, og den 30-årige Amber Heard meldte ud, at hun ville lade pengene fra forliget gå til velgørenhed.

Puster atter til gløderne

Men julefreden har langt fra sænket sig over det celebre skilsmissepar. Nu puster “Fear and Loathing in Las Vegas”-stjernen nemlig atter til gløderne i deres skilsmisse.

53-årige Johnny Depp sagsøger nemlig Amber Heard for 100.000 dollar. Det skriver E! News torsdag.

– (Amber Heard, red.) fører fortsat en unødvendig retssag, hvor der allerede er blevet indgået forlig, alt sammen foran medierne i et desperat forsøg på at forlænge sine femten minutters berømmelse, hævder Johnny Depps team af jurister ifølge dokumenter, som E! News er i besiddelse af.

Har ikke meget til overs for ny drejning

Amber Heards advokat, Pierce O’Donnell, har ikke meget til overs for sagens nye drejning.

– Efter hans tilbagegang i billetsalg er jeg glad for at se, at Johnny Depp har genfundet sit komiske talent med denne grinagtige handling, siger han og fortsætter:

– Det er blot endnu et lamt forsøg fra ham og hans team på ikke at betale min klient det, som han skylder hende. Vi se frem til at vinde i retten og til at give syge børn og kvinder i nød de penge, som Johnny Depp nægter dem, siger Pierre O’Donnell til E! News.

Piratens voldsramte ekskone har endelig doneret beløb til børnehospital

Parterne mødes til et retsmøde igen i januar.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu