Drama i lufthavn: Kendt rapper sat i karantæne efter pludselige febertilfælde

torsdag d. 6. september 2018 kl: 10. 09 Af: Matias Mortensen

Et fly med 500 passagerer - heriblandt rapstjernen Vanilla Ice - blev onsdag sat i karantæne på grund af frygt for sygdomsudbrud.

Rapstjernen Vanilla Ice og omtrent 500 andre passagerer fik sig onsdag en usædvanlig oplevelse på en flyvetur fra Dubai til New York.

Efter adskillige personer blev syge om bord på det store Airbus A380-fly fra selskabet Emirates. Det skriver blandt andre Daily Mail.

De første meldinger lød på, at cirka 100 passagerer var blevet syge under flyveturen, men det er efterfølgende meldt ud at det “blot” drejede sig om ti personer, der havde fået feber.

De mange sygdomstilfælde fik piloten til at slå alarm, og flyet blev sat i karantæne, da det landede i Queens Airport onsdag morgen lokal tid.

De ti personer er blevet bragt på sygehuset, mens resten af passagerne efterfølgende fik lov til at forlade flyet på nogenlunde normal vis.

Blandt passagererne på det sygdomsramte fly var den kendte rapper Robert Matthew Van Winkle – bedre kendt som Vanilla Ice – som ivrigt dokumenterede begivenhederne på sociale medier.

På Twitter berettede han, at det myldrede med politi, ambulancer og brandvæsen omkring flyet, og han skrev, at han var glad for, at han sad på en anden etage på det store fly, end der hvor de syge personer angiveligt befandt sig.

Del din kommentar

Forsiden lige nu