Drew Barrymores halvsøster fundet død

torsdag d. 31. juli 2014 kl: 8. 06 Af: Ritzau Fokus
 
Drew Barrymores familie er blevet lidt mindre, efter hendes halvsøster døde i sin bil.

Drew Barrymores familie er blevet lidt mindre, efter hendes halvsøster døde i sin bil. Foto: Richard Shotwell/RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Hollywood-darlingens halvsøster blev tirsdag fundet død i sin bil.

Døden kan være helt naturlig, eller den kan være enormt tragisk.

Nyskilt Hollywood-darling hepper på aktiv eksmand

Meget tyder på, at det sidste er tilfældet for Hollywood-stjernen Drew Barrymores halvsøster, der blev fundet død i sin bil den 29. juli. Omstændighederne peger nemlig i retning af, at hun har taget sit eget liv, og selv om den tidligere barnestjerne ikke havde et særlig tæt forhold til sin halvsøster, påvirker dødsfaldet hende stadig meget.

– På trods af at jeg kun mødte hende kort, ønsker jeg stadig hende og hendes nærmeste så meget fred, som de kan få i denne svære tid. Jeg er så ufattelig ked af deres tab, udtaler Barrymore i en pressemeddelelse ifølge ABC 10 News.

Det var halvsøsterens nabo, Marta Lopez, der i første omgang fandt liget. Hun skulle på arbejde, og den nu afdøde halvsøsters bil blokerede hendes vej. Da hun kiggede ind i bilen, så hun en livløs krop og en masse hvide piller, der lå spredt ud over det hele, hvorefter hun ifølge ABC 10 News straks alarmerede politiet.

Verdensstjerner deltager i amerikansk valg

Dødsårsagen er endnu ikke bekræftet, men på grund af de mange piller i bilen forventes obduktionen at vise, at der var tale om selvmord.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu