Drik modellen Sarah Louises modermælk i din gratis kaffe

torsdag d. 25. oktober 2012 kl: 16. 52 Af: Kendte.dk NY
 

Kig forbi Valby og få en slurk af modellen Sarah Louises modermælk helt gratis… i din kaffe
 

En anderledes reklame kan man sige – Få brystmælk i din kaffe. – Foto: PR foto.

 

Vil provokere og skabe debat
Normalt er det ikke et særligt godt salgsargument, hvis man kalder det produkt, man skal forsøge at lokke i forbrugerne, for ‘mega klamt’. Men på den anden side er der ikke rigtig noget, der er ‘normalt’ i denne sammenhæng.

 

Modellen og den nybagte mor Sarah Louise Christiansen uddeler i morgen gratis kaffe på en café i Valby – hvis man altså drikker kaffen med mælk – modermælk at forstå!

 

Læs også: Sex-stjerne elskede blødt men levede hårdt

Forsidefrue og kæresten går fra hinanden

 

Den noget anderledes event er en del af et kommende program om amning på tv-kanalen TLC. Programmet har Sarah Louise i værtsrollen.

 

– Jeg kunne godt tænke mig at provokere lidt og sparke gang i en debat. Der er så meget snak om, at modermælk er så sundt, og så burde vi jo allesammen drikke det.

 

Læs også: Singleliv cougaren Stephanie søger kirugisk sponsor

 

Det er på cafeen Kaffebar på Skolegade 13 i Valby, at gæsterne fredag kan skifte deres letmælks-latte ud med én på modermælk.

 

Stygt og mega klamt!
Det bliver til dels med modermælk, som Sarah Louise har malket ud fra sine kendte bryster og fra Rigshospitalets ‘køleskabe’.

 

– Hvis nu der er nogen, der bestiller en hel latte, er jeg ikke leveringsdygtig i det, griner modellen og bloggeren, der dog ikke forventer, at der bliver udsolgt.

 

– Jeg tror ikke, der er nogen, der tør. Det er jo også stygt og mega klamt! Der er lidt kannibalisme over det. Det er fremmede, der skal indtage noget af mig! Jeg skulle godt nok heller ikke nyde noget af at drikke en kaffe med andres modermælk, siger den nybagte mor til Ekstra Bladet, der fik sønnen Albert Augustus for lidt over to måneder siden.

 

Læs også: Denice Klarskov har frie tøjler: Må knalde med alle

 

Sarah har til gengæld selv smagt på sin egen modermælk. Det smager sådan lidt sødt og mere mildt end almindelig mælk, forklarer hun til Ekstra Bladet og tilføjer, at den lille knægt ville gøre god reklame for mors mælk, som han elsker.

 

– “Han ville garanteret ikke være helt tilfreds, hvis han vidste, at han skal dele det med andre i morgen”. Siger modellen til Ekstra Bladet.

 

Eventen med gratis kaffe med modermælk finder sted på Kaffebaren på Skolegade 13 i Valby i morgen fredag mellem klokken 15.30 og 17.30.

 

Se mere om Sarah Louise Christiansen på hendes blog HER

 

Forsidefruer i biluheld

Kilde: Ekstra Bladet

SE BILLEDER AF DEN SMUKKE SARAH LOUISE HER I GALLERIET:                                         Fotos: Sarah Louises Blog

Del din kommentar

Forsiden lige nu