Dårlige tider for The Osbournes

torsdag d. 7. april 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Osbourne familien støder ind i mere modgang. Gang på gang er Osbourne familien stødt ind i modgang og dårlige tider, og det ser ikke ud til at få en ende. Sharons og Ozzys datter Aimee er lige blevet opereret for brystkræft. Sharon og Ozzy trak sig ud af West End showet The Vagina Monologues sidste fredags, og det eneste de fortalte var, at Aimee led af en uafsluttet sygdom.

Designer stod bag Marys tøj: Nu stopper hun!

Sharon har dog afsløret, at Aimee fik fjernet en knude fra brystet, og at hun skal behandles yderligere i Los Angeles på grund af nogle komplikationer. Aimee er kun 21 år gammel. Det er en omgang modgang i en lang række af uheld og dårlige tider.

Luksusfælden: Sådan går det Morten i dag

Sharon er selv ved at komme sig over at være blevet behandlet for tarmkræft. Ozzy mistede næsten livet i en ulykke med en terrænmotorcykel, Kelly og Jack er begge blevet behandlet for afhængighed af stoffer og alkohol, Sharons og Ozzys hjem blev røvet for smykker og juveler til en værdi af flere millioner af pund, og for nyligt udbrød der brand i huset. Man må håbe at Osbourne familien snart møder noget medgang igen i disse svære tider.

Del din kommentar

Forsiden lige nu