Dårligt billetsalg

tirsdag d. 11. november 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Den sidste film i Matrix-trilogien har ligesom sine to forgængere opnået en førsteplads på filmhitlisterne i USA. Men i forhold til de to første film, så sælger treeren ikke nær så mange billetter. Sammenlignet med “Matrix Reloaded”, der havde premiere i maj i år, så er der sket en nedgang på 45% i billetsalget.

Fra onsdag til søndag spillede “The Matrix Revolutions” cirka 350 millioner kroner ind, hvorimod “Matrix Reloaded” på ligeså få dage opnåede en indtjening på 640 millioner. På verdensbasis ser det dog ikke så sort ud, da den her har indtjent over 1,4 milliarder kroner på blot 5 dage.

Så sluttede danse-festen for Mie

Anmeldelserne af filmen har generelt ikke været for gode. De har været noget afdæmpede og forventningerne til filmen var da heller ikke så høje. Men for dem der har set de to første, er det nærmest et must at se treeren. I hvert fald for at blive bekræftet i, at intet kan slå den allerførste film. Så selv om flere anmeldere har klaget over at “magien mangler”, så skal “The Matrix Revolution” nok ende med at blive en pæn overskudsforretning.

Del din kommentar

Forsiden lige nu