Dronning bliver fejret af Obama

onsdag d. 16. september 2015 kl: 15. 56 Af: Ritzau Fokus
 
Den spanske dronning Letizia fyldte 43 år tirsdag.

Den spanske dronning Letizia fyldte 43 år tirsdag. Foto: Alessandra Tarantino/AP

Da den spanske dronning fyldte 43 år tirsdag var det ikke med morgenbrød på sengen og flagsang – i stedet gik turen til Det Hvide Hus.

Tirsdag kunne den engelske prins Harry stolt vise sit røde skæg frem på sin 31-års fødselsdag. Men han var ikke den eneste royale, der kunne fejre, at endnu et år var gået den 15. september.

Dronningen i byen med døtre og svigermor: Det lavede de...

Dronning Letizia af Spanien er 12 år ældre end den engelske prins, men selvom hun har rundet de første fire årtier, var der stadig plads til lidt fødselsdagfejring på hendes 43-års fødselsdag.

Dronningen var på dagen sammen med sin mand, kong Felipe den sjette, i USA, og hvem er så bedre at fejre fødselsdag med end familien Obama? Det royale par blev vist rundt i både Det Hvide Hus og i den økologiske have af præsidentparret. Mens dronningen duftede til blomster arm i arm med Michelle Obama, brugte kongen i stedet tiden i det ovale kontor sammen med præsidenten.

Det skriver Hello! Magazine.

Men præsidentparret var ikke de eneste, der fik royalt besøg. Før turen gik til Det Hvide Hus, havde det spanske regentpar allerede været forbi Mount Vernon, hjembyen for George Washington. Her lagde de en krans til ære for grundlæggeren, før turen gik videre til Capitol Hill for at mødes med lovgivere.

Små prinsesser fik en særlig overraskelse

Kong Felipe og dronning Letizia tager hjem til Spanien igen den 18. september, efter to smutture til henholdsvis Miami og St. Augustine.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu