Royal kommentator: -Dronning er uinteresseret i smykker

mandag d. 15. januar 2018 kl: 11. 36 Af: Ritzau Fokus

Den britiske dronning, Elizabeth, er ifølge en royal kommentator ikke specielt interesseret i de kronjuveler og smykker, hun råder over.

Den britiske monark tager sit hverv som britisk overhovedet meget alvorligt, men de royale frynsegoder i form af funklende diamanter og glitrende ædelsten er hun mere eller mindre uinteresseret i.

Det siger den royale kommentator Alastair Bruce i en ny dokumentar om dronningens kroning, som fik premiere søndag i England, ifølge People Magazine.

– Som person er dronningen fuldstændig uinteresseret i smykker. Der er masser af folk, som jeg kender, der er begejstrede for, hvad de har i en boks i deres soveværelse, fortæller den royale kommentator i dokumentaren og fortsætter:

Det gjorde de bare ikke: Sådan har stjernerne dummet sig foran de kongelige

– Dronningen er beskytter af en betydelig mængde af smykker, men jeg ser hende ikke som en, der er specielt interesseret i diamanter og som våger over dem som en anden Elizabeth Taylor.

Symbol på sin rolle

Derimod ser dronningen i langt højre grad de royale smykker og kronjuveler som et symbol på sin rolle, sit ansvar og jobbet som royal, understreger Alastair Bruce, der i dokumentaren “The Coronation” interviewede dronningen.

Ifølge ham er dronning Elizabeths smag generelt beskeden.

Kongehuset i chok: Dronningens læge dræbt

– Det britiske folk kan godt lide det faktum, at hun ikke holder ferie på en strand ved Middelhavet, men ifører sig landligt tøj, går rundt i regnen og bliver ædt af myggene i Skotland, fortæller Bruce Alastair om den 91-årige britiske regent.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu