Dronningen meget skuffet: Joachim er egoistisk

søndag d. 29. juli 2018 kl: 9. 15 Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Ifølge en kongehusekspert er Dronning Margrethe særdeles skuffet over, at prins Joachim solgte Schackenborg Slot i sin tid.

Kongehusets bånd til Sønderjylland led et gevaldigt knæk, da prins Joachim på grund af driftsmæssige problemer så sig nødsaget til at sælge Schackenborg Slot ved Møgeltøner i Sønderjylland tilbage i 2014.

Det mener i hvert fald to kongehuseksperter, som Se og Hør har talt med.

"Eventyrdronningen" Margrethe på slap line i hylende morsom video

Ifølge dem var det ellers Dronning Margrethes plan, at prins Joachim med overtagelsen af Schackenborg skulle sikre en stærk repræsentation af Kongehuset i Sønderjylland.

Sønnens forfejlede forsøg som landmand har derfor skuffet den danske monark dybt ifølge kongehuseksperterne Sebastian Olden-Jørgensen og Søren Jakobsen.

– I sit inderste moderhjerte er Margrethe selvfølgelig skuffet. Men det vil hun aldrig sige offentligt. Hun har undskyldt ham og taget ham i forsvar. Hun vil ikke være den, der siger, at han ikke var nogen dygtig landmand. Men det er jo sandheden, siger Søren Jakobsen blandt andet til Se og Hør.

Se billederne: Kronprinsen er tilbage efter sin operation

Ifølge artiklen skulle Kronprins Frederik også være særdeles skuffet over lillebrorens salg, der blandt andet skulle have ført til, at kronprinsen og familien bliver nødt til at bruge en stor del af sommeren på Gråsten Slot for at kompensere for Kongehusets manglende tilstedeværelse i Sønderjylland.

Allerede som niårig fik prins Joachim Schackenborg Slot i julegave. Han overtog driften i 1995 og solgte godset igen for 100 millioner kroner i 2014.

Del din kommentar

Forsiden lige nu