Dronningens lingeri-leverandør er blevet fyret

tirsdag d. 16. januar 2018 kl: 16. 59 Af: Jesper Werge, jw@kendte.dk

Juni Kenton fra Rigby & Peller har i årevis leveret brysteholdere, corsage, trusser og diverse lingeri til det britiske kongehus i almindelighed - og til dronning Elizabeth i særdeleshed. Men det er et afsluttet kapitel.

Ja, vi ved det godt. De royale går også med undertøj – men det er helt ikke noget, som vi skal vide noget om.

Det gjorde de bare ikke: Sådan har stjernerne dummet sig foran de kongelige

Det må være moralen, efter den tidligere ejer af et firma, der fabrikerede og leverede undertøj til blandt andre dronning Elizabeth, er blevet fyret på gråt papir.

Dronningens lingeri-leverandør er blevet fyret. Det skriver AP News på sin hjemmeside.

Ejeren hedder Juni Kenton, og hun brød forleden i tårer i forbindelse med et portræt med The Associated Press.

Lidt for detaljerede vendinger

Via hendes tidligere firma, Rigby & Peller, leverede hun lingeri til monarken og andre medlemmer af den kongelige britiske familie.

Men selskabet Rigby & Peller, der ellers har været kongelige hofleverandører siden 1960, er blevet sendt i skammekrogen på grund af en bogudgivelse fra 2017.

I bogen, der hedder “Storm In A D-Cup”, fortæller Juni Kenton åbenbart i lidt for detaljerede vendinger omkring et møde, som hun havde med dronning Elizabeth på Buckingham Palace.

– Jeg havde ikke til hensigt at genere eller udlevere dronningen, det var udelukkende for at beskrive den forretning, som vi har, forklarer Juni Kenton, der tydeligvis er rystet over sagen.

Intet frækt i bogen

Den 82-årige kvinde ærgrer sig naturligvis over, at titlen som kongelig leverandør er blevet taget fra Rigby & Peller.

– Der er intet i den bog, som får dig til at tænke, at “uha, det er noget frækt noget”. Intet overhovedet, forklarer Juni Kenton til The Associated Press.

Hun og hendes mand købte Rigby & Peller for 20.000 pund i 1982.

I 2011 – altså 29 år senere – solgte de aktiemajoriteten i virksomheden til den belgiske luksus-undertøjsfabrikant Van de Velde for 8 millioner pund.

Er fortrolig med kunderne

Den erfarne lingeri-ekspert har både mødt dronningen, prinsesse Margaret og prinsesse Diana, da denne fortsat var i live.

– Men jeg har aldrig nogen sinde talt om, hvad jeg har set eller diskuteret med vores kongelige kunder. Det er imellem kunden og mig, og sådan har det altid været, understreger Juni Kenton.

Kongehuset i chok: Dronningens læge dræbt

Buckingham Palace har afviste at kommentere sagen.

– Med hensyn til vore leverandører udtaler vi os aldrig om de enkelte virksomheder, hed det i en erklæring. fra slottet.

Del din kommentar

Forsiden lige nu