Du kender hende ikke: Nordjyde er en kæmpe stjerne på den anden side af jorden

torsdag d. 28. juni 2018 kl: 7. 15 Af: Nicklas Skyum Clausen
260235179-5652x3768ma
11 millioner mennesker så hende vinde den engelske udgave af 'Vild Med Dans' (Foto: Iris)

Dansker er dommer i den newzealandske udgave af Vild Med Dans

Navnet Camilla Sacre-Dallerup siger dig nok ikke så meget, men hun er en kæmpe stjerne. I New Zealand.

Her er nordjyske Camilla Sacre-Dallerup dommer i ‘Dancing with the stars’, den udenlandske version af Vild Med Dans, skriver TV2.

I New Zealand bliver hun stoppet på gaden, når hun bevæger sig udenfor, og i England har hun danset med i seks sæsoner af ‘Dancing with the stars’.

Så 44-årige Camilla Sacre-Dallerup er noget af en berømthed.

Hun vandt i 2008 ‘Dancing with the stars’ i England sammen med skuespilleren Tom Chambers. Derefter trak hun sig fra programmet, da hun følte sig udbrændt efter mange år i det intense engelske mediesøgelys.

Trak sig tilbage fra rampelyset – Men fik et tilbud, hun ikke kunne afslå

Hun flyttede til Los Angeles med sin kæreste, hvor planen var at leve et tilbagetrukket liv. Men den plan ændrede sig, da tilbuddet om at blive dommer på New Zealand kom. Derfor er Camilla Sacre-Dallerup nu både et kendt navn i England og i New Zealand, hvor hun stadig er i rampelyset.

Camilla Sacre-Dallerup flyttede fra Danmark som 21-årig, for at gøre karriere med sin daværende dansepartner Brendan Cole, der er fra netop New Zealand. Siden har hun ikke boet i Danmark.

– Det er så mærkeligt. Jeg har altid drømt om at lave noget i Danmark, for det er her, jeg føler, jeg hører til. På en eller anden måde er det ret mystisk, at jeg arbejder så meget i andre lande, men ikke i det land, jeg kommer fra, siger Camilla Sacre-Dallerup til TV2.

Del din kommentar

Forsiden lige nu